daen
+45 87 57 11 22tor@haddeland-design.dk

Filosofien bag det unikke og minimalistiske havedesign

minimalistisk havedesign
Vi vil ha’ mere af mindre
Visuel ro, rene flader, skarpe linjer, vi ønsker dig velkommen til minimalistisk havedesign. Selv vedligeholdet er minimalistisk. Enklere bliver det ikke.
unikke design
Detaljernes historie
Vores løsninger er skræddersyede. Hvor detaljerne er lige så vigtige som helheden, og håndværket lige så vigtigt som designet. Unikke løsninger kombineret med nøje udvalgte materialer. Vi stræber efter at skabe et minimalistisk havedesign, hvor kvalitet og eksklusivitet står i centrum.
moderne havedesign
Tidløshed er vores filosofi.
Vi skaber moderne og stilrent skandinavisk design, som kun bliver skønnere med årerne.
Rå og upolered
Rå og upolered
Vi bliver inspireret af den rå og upolerede nordiske natur. Massiv sten og træ, planter som vinden sætter i bevægelse, blødt græs og glitrende vand. Vi nyder kontrasterne som opstår, når man sætter kvalitetsmaterialer op mod hinanden. Kvalitetsmaterialer som tåler ærligt vejr. En robust og raffineret palet som giver haven karaktér.
Unikke design
Vi søger det unikke.
Vi mennesker er altid på jagt efter det perfekte sted til rekreation og rolige øjeblikke. Et sted som stimulerer fantasien, giver plads til drømme og skaber ro i sindet. Skab dit eget fristed dér, hvor du har mest brug for det, og del det gerne med fuglene, naboen eller gode venner.Ved at krydre projektet med din personlighed, skaber vi det unikke. Svævende beton eller flydende trin? Lad dig overraske af legende og unikke løsninger. Noget helt specielt. Kun for dig!