daen
+45 87 57 11 22tor@haddeland-design.dk

Havearkitekt

I Haddeland Design arbejder vi hele tiden på at skille os ud fra mængden. Vi kalder det “unique lines”.

Inspireret af nordisk designs enkelthed og funktionalitet, skaber vi originale løsninger med et raffineret udtryk. Med udgangspunkt i dig og dit projekt finder vi de rigtige kombinationer af enkelthed, originalitet og tidsløshed.

Unikke løsninger kræver unikke produkter. Derfor har vi udviklet en række produkter som let kan tilpasses og integreres. Hvis dit projekt kræver noget ekstraordinært, skaber vi gerne noget helt nyt – kun for dig!

1. Rum for dig.
Processen starter hos dig – på din ejendom – med dine tanker eller ønsker. Med udgangpunkt i dig og din have foreslår vi løsninger du ikke selv har set. Ved at fokusere på mulighederne, finder vi de bedste løsninger i forhold til arkitektur, sted og personlighed.
Når vi fokuserer på det enkle, omfatter det også en enkel vedligeholdelse. Vores løsninger giver dig frihed til at udnytte haven til det du ønsker – et sted at slappe af, lade op, noget flot at kigge ud på.

2. Dit rum bliver skabt
På vores designstudio udvikler vi en personlig præsentationsmappe – vi kalder det for “lookbook” – fyldt af inspiration, som gør valgene lettere for dig. Vi benytter 3D tegninger, der gør det muligt, mere realistisk at vurdere projektet. En serie billeder synliggør stemninger og detaljer.

3) Projektering og udførelse
Detaljerede arbejdstegninger udarbejdes. Omfanget varierer fra små behov til ingeniørberegninger, planlægning af el, detaljerede planteplaner eller håndplukkede planter. Vi involverer de rigtige håndværkere og sørger for at alt udføres korrekt.

4) Projektstyring:
Vi er gode til komplekse opgaver,og tager os af alt fra idé til færdig anlæg. Du kan trygt fokusere på din hverdag, mens vi tager os af alt det praktiske.

Vi udfører det, du ønsker;
1) Design møde
2) Idéudvikling, haveplan i 3D og inspirationsbilleder
3) Projektering med detaljerede planer
4) Projektstyring og udførelse


Ring og fortæl om dit projekt. Så finder vores havearkitekter den bedste løsning til dig og en fast pris, hvis du ønsker det.

T: 87 57 11 22   mail: tor@designhaver.dk

Havearkitekten